Uhs Mdcat Past Paper 2018 Fully Solved PDF Download

uhs mdcat past paper

uhs mdcat past paper 2018 pdf download.Fully Solved MCQs|MDCAT Biology|MDCAT Chemistry|MDCAT English|MDCAT Physics|

Uhs Mdcat Past Paper 2018

UHS MDCAT PAST PAPER 2018

Sample MCQs

UHS MDCAT PAST PAPER

Sample MCQs MDCAT English Part:

1.He stole a —— glance at her across the table.
(a) Covert
(b) craven
(c) crescendo
(d) cut and run
2.I decided to —— a meeting the two of them
(b) congratulate
(b) contrive
(c) copacetic
(d) contiguous
3.I was greeted with a show of —-
(b) coquetry
(b)cordiality
(c) corollary
(d) cosset


4.copacetic
(b) inadequate
(b) indecent
(c) engulfing
(d) brilliant

5.cosset
(a).repel
(b) dispel
(c) fondle
(d) wangle
6.cue
(a).queue
(b) tank
(c) cravern
(d) lead


7.contravention
(a).compatibility
(b) caress
(c) conflict
(d) reflect


8.congruent
(a).current
(b) farce
(c) visage
(d) assertion


9.corollary
(a).disputed
(b) coterie
(c) outcome
(d) cue
10.contrive
(a).conclude
(b) device
(c) devise
(d) contain

11.He stole a —— glance at her across the table.
(a).Covert
(b) craven
(c) crescendo
(d) cut and run


12.I decided to —— a meeting the two of them
(b) congratulate
(b) contrive
(c) copacetic
(d) contiguous


13.I was greeted with a show of —-
(b) coquetry
(b)cordiality
(c) corollary
(d) cosset
14.copacetic
(b) inadequate
(b) indecent
(c) engulfing
(d) brilliant

15.cosset
(a).repel
(b) dispel
(c) fondle
(d) wangle


16.cue
(a).queue
(b) tank
(c) cravern
(d) lead


17.contravention
(a).compatibility
(b) caress
(c) conflict
(d) reflect
18.congruent
(a).current
(b) farce
(c) visage
(d) assertion
19.corollary
(a).disputed
(b) coterie
(c) outcome
(d) cue
20.contrive
(a).conclude
(b) device
(c) devise
(d) contain

Useful Resources

Download mdcat Physics Book part 1 & 2.

For study notes and pdf books of mdcat entry test visit this page.

Share with your friends!

Leave a Comment

Share to...